Ögonskuggor

Mina favoritskuggor som jag använder nästan jämt, både till vardags och till fest, kommer från Make up Store. Har använt just dessa 2 i flera år. Sen jag gick på gymnasiet tror jag. Jättesnygga skuggor som passar till allt.
 
Muffin - ljus skugga som jag lägger över hela locket upp till ögonbrynet.
Velvet - gråaktig skimrande skugga på locket och i globlinjen.
 

313

Ett av mina nya favvo-lack är nr 313 från Depend. Det är mörklila med grönt glitter, jättesnyggt! Det glittrar jättefint i solljus. Det var lite svårt att få det på bild, men jag gjorde några försök.

Sommarlotion

Jag har hittat sommarens body lotion: CCS Hudlotion - Summer Edition, från Apoteket. Den luktar helt galet gott! Somrigt, väldigt fruktigt & fräscht. Dessutom blir man väldigt mjuk av den. Ny favorit! Kan inte sluta sniffa på den :)

Å - brun utan sol

Jag köpte brun utan sol från Åhléns egna märke för ett tag sen, igår testade jag den för första gången. Jag peelade kroppen och smörjde på BUS någon timme innan jag gick och la mig. Vaknade upp imorse och trodde nästan att jag hade varit utomlands! Hade fått riktigt mycket färg. Och det ser väldigt naturligt och fint ut. Jag är ganska blek i vanliga fall, så jag var rädd att det skulle se onaturligt eller orange ut. Men det blev superbra! Den luktar inte så där illa heller som vissa brun utan sol kan göra. Tummen upp för denna!

Kicks

Beställde lite nytt från Kicks.se idag. Det blev en ny nattkräm från Clinique som jag hört mycket bra om, hårspray från blowpro (gillar det jag testat från dom hittills!) & solskydd från Hawaiian Tropic. Får hoppas det blir varme än 6 grader ute snart och lite sol så man får användning av den :PClinique, Turnaround overnight radiance moisturizer:
Arbetar medan du sover. Optimerar cellförnyelsen, så nya friska celler kommer fram till hudytan. Återfuktar huden så att strukturen förbättras och ser frisk och utvilad ut.

Blowpro, Blow out spray:
Den snabbtorkande sprayen ger kraftfull stadga, motverkar flygigt och frizzigt hår samtidigt som den bevarar en naturlig flexibilitet som håller i alla väder. blowpro:s unika proteinblandning, pure protein blend, ger en mjuk, naturlig känsla och perfekt kontroll som räcker hela dagen.

Hawaiian Tropic, Silk hydration protective lotion SPF 30:
En helt ny och unik kombination av solskydd och hudvård! En lätt och silkeslen formula som direkt absorberas av huden. Dessa lotions innehåller silkesprotein som vårdar och återfuktar huden extra mycket. Återfuktar huden upp till 12 timmar.
RSS 2.0