Pink

2 rosa nyheter som jag införskaffat på sistone. Nagellack "Tour de finance" från Essie. En riktig Rebecca-färg :) Och det nya Jelly Kiss Shine från IsaDora i färgen "Pink Crystal". Det blir inte sådär skrikigt rosa på läpparna, det är en transparent fourmula som ger glans och endast lite färg!


Angående förra inlägget

Jag mejlade Nivea för några dagar sedan och berättade om utslagen jag fått av deras deo. Dom beklagade så mycket och sa att dom skulle kompensera mig för deon jag inte kunnat använda och bad om mitt kontonummer. Jag får nog 25 spänn som deon kostat, tänkte jag. Men när jag loggade in på banken idag hade dom satt in 500:- till mig! Inte direkt vad jag hade väntat mig, tack Nivea! :)

Utslag av Nivea

Jag köpte för ett tag sen Niveas "Pure and natural" deo - jasmine. Tyckte den lät himla bra eftersom den inte innehöll aluminium och var naturlig. MEN - den funkade inte alls nåt vidare på mig. Fick stora röda kliande/svidande utslag under armarna av den :S Har aldrig varit med om nåt liknande! Jag har aldrig reagerat så på en deo innan. Utslagen har inte riktigt läkt än och det var ca 1 vecka sen jag slutade med den. Man kan ju undra vad den innehåller som gjorde att jag reagerade så?!


Ingen bra deo för mig!!

Lipgloss-favvo

Jag är lite smått besatt av läppglans och har hur många som helst, man kan aldrig få för många ;) Men detta är mitt absoluta favoritgloss: nr 576 från Dior. Färgen är helt perfekt, en blandning av rosa/korall - blir jättefint på. Det är svårt att fånga färgen på bild, den är inte riktigt så rosa i verkligheten.


Nr 576 - Dior

Nattkräm

Som nattkräm använder jag just nu Harmonize - Max Moisture från W Lifestyle organics, för normal till blandhy. Innehåller endast naturliga och ekologiska ingredienser. Det är egentligen en fuktkräm både för dag & natt, men jag tycker den är alldeles för fet för att använda på dagen. Det tar lång tid innan den sjunker in i huden, och den lämnar en lätt glansig yta. Men använder jag den bara på natten så vaknar jag upp med supermjuk och fin hud! Den har ganska speciell konstistens, känns som ett smör nästan. Den luktar väldigt örtigt, ganska gott. Väldigt bra och lugnande som nattkräm!

Så här står det om den på Eleven:

"En närande och välgörande, vattenfri fuktkräm som harmoniserar och mjukgör. Perfekt vid klåda orsakad av insektsstick och lindrig solbränna, låt huden svalna innan du applicerar på solbränd hud. Innehåller även ämnen som ger visst UVB-skydd. Sheasmör, lyxiga kallpressade oljor och aktiva eteriska oljor stödjer hudens cellförnyelse, harmoniserar, vårdar och hjälper till att bevara hudens fuktbalans på ett effektivt sätt."

Recension: Matt Foundation

Jag har nu använt min Matt Foundation från Make up store i några dagar, och tänkte ge mig på att recensera den.

Jag gillar färgen; Milk. Den är perfekt för min hudton. Jag applicerar den med fingrarna, tyckte det blev bäst resultat då. Jag upplever att den torkar in väldigt fort, så man får snabba på när man stryker på den. Den är väldigt rinning, jag trodde den skulle vara mer trögflytande. Den är inte så täckande, så resultatet blir väldigt naturligt och fint. Men är man ute efter en mer täckande foundation skulle jag inte välja denna. Fram mot eftermiddagen blir jag glansig i ansiktet, så den lyckas inte hålla en matt yta hela dagen för min del.

Det är en bra vardagsfoundation skulle jag säga, inget speciellt liksom. Men resultatet blir väldigt naturligt. Varken superbra eller dålig.



3 av 5

Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Super city block

Här är en produkt jag vill ha nu inför våren/sommaren. Clinique - Super City Block med SPF 40! Den används som en primer; efter dagkräm och innan foundation. Skyddar mot solens strålar och miljöpåverkan. Solskyddsfaktor är det bästa skyddet mot hudens åldrande. Så vill man slippa rynkor i framtiden ska man helst använda SPF varje dag!

Härlig bil

Den här bilen skulle man ha ;) haha!

Primers

Använder ni primer innan foundation? Jag gör oftast det. Det får verkligen makeupen att sitta längre/bättre. Jag använder både foundation-primer och ögonskugg-primer. Foundationprimers har jag testat 3 st. Mary Kay's kör jag med just nu. Den får foundation att sitta bra hela dagen, men den trollar inte bort porerna så bra som jag skulle vilja. Lumenes har jag haft förr, ett bra budgetalternativ som funkar. Jag upplevde dock att jag fick finnar av den. BareMinerals 'prime time' är superbra, huden blir verkligen slät och matt och sminket sitter hela dagen. Porerna i ansiktet försvinner nästan. Den är det bästa jag testat, men även den dyraste. Har endast haft en liten test av den, skulle aldrig betala fullpris för den - över 450 spänn!

Min från MK är snart slut, då vill jag testa Skin Serum från Make up store som jag hört mycket bra om!


Essie

Detta är mina 2 absoluta favoritlack, från favoritmärket Essie. Används flitigt av mig året runt. Har haft 2-3 flaskor av båda dessa; "Jam n' Jelly" & "Silk Crepe".

Jam n' Jelly är ett riktigt ceriserosa lack med skimmer i. Har lite blå underton.
Silk Crepe är ljusrosa med fint skimmer i, finfint på sommarn!

Rosa är min favoritfärg om nån missat det ;)


2 välanvända lack

Glossybox

Man kanske skulle prova det där Glossybox? Beauty-galning som jag är. Det är alltså en box man får hem 1 gång varje månad med flera olika skönhetsprodukter i mindre storlek. Kostar 139:- / mån. Man kan ju aldrig få nog av att testa nya skönhetsgrejer liksom ;)


Nån som testat?

I mitt badrumsskåp

I mitt "lilla" badrumsskåp är det för tillfället kaos. Det lär dock snart rensas, för vi ska köpa ett skåp som rymmet ca hälften så mycket (hjälp!), men det ska nog gå bra. Det som står längst bak var det längesen jag såg, och alltså säkert inga viktiga prylar. För ca 1 år sen rensade jag detta skåp och kastade 4 ICA-kassar med gamla produkter. Poff så är det lika mycket produkter igen. Vem är det som smyger in grejer när jag inte ser?! ;)


Dags för en rensning snart!

Blemish Concealer

Tänkte bara tipsa om min nya favorit-concealer. Har haft den i några veckor nu: Blemish Concealer från Make up store. Den är alltså till för att täcka blemmor, och den ska även läka dom. Den innehåller bland annat salicylsyra, eukalyptus och pepparmint just för läkning. Den är tjock i konsistensen och täcker riktigt bra, man behöver pyttelite. Jag har färgen Medium.

BB cream

Något jag verkligen vill prova är en BB-cream (blemish balm). Jag vill prova Garniers B.B. Cream Miracle Skin Perfector. Det är en färgad dagkräm som har många olika funktioner på en och samma gång:

Jämnar ut hudtonen
Återfuktar
Korrigerar
Ger lyster
SPF 15

Väldigt smidigt med så mycket i samma tub. Och att den innehåller SPF 15 är ju ett stort plus. Jag använder helst solskydd i ansiktet året runt. Kan nog bli en bra kräm att använda under sommaren, ett lättare alternativ till foundation. Tror även man kan använda den som en primer under sin vanliga foundation.

Estelle & Thild

Mitt nyaste tillskott inom hudvård är en dagkräm från Estelle & Thild. Den är ekologisk med bara naturliga ingredienser. Jag har Neroli som är för normal/kombinerad hy. Den är jätteskön i konsistensen, varken för fet eller för tunn. Går jättesnabbt in i huden och man blir supermjuk. Den håller min hy balanserad nästan hela dagen. Den luktar gott också.

Jag köpte den för specialpris på Åhléns för 180:- I vanliga fall ligger den på 225:- tror jag, bra pris för naturlig hudvård som annars brukar vara så dyrt. Har bara haft den i en vecka än så länge men jag tror denna kan bli en favorit!




Den får 5 av 5!

Matt Foundation

Jag införskaffade en ny foundation igår; Matt Foundation från Make up Store i färgen "Milk". Det var jättelängesen jag hade en flytade foundation, men blev sugen på att skaffa en igen. Jag har använt mineralfoundation i flera år. Men jag behövde en ny eftersom jag tyckte att jag hade fel färg på min från TiKEi. Jag tyckte jag såg lite gul ut av den.

Jag frågade på Make up Store vilken underton jag har i ansiktet. Make-up artisten sa att jag har olivfärgad underton - dagens chock! Jag har så svårt att se sånt där själv, men jag har alltid trott att jag har gul underton. Men det tyckte inte hon. Så hon provade ut färgen "Milk" till mig, färgen ser knepig ut i flaskan tycker jag men den blev jättebra på faktiskt :) Nu ser jag inte gul ut längre ;) Återkommer med en recension senare. Har bara använt den 1 gång, men den satt bra en hel kväll iallafall!


Matt Foundation "Milk" - Make up Store

Beauty blogg

Välkomna till min nya blogg :) I vanliga fall bloggar jag om min vardag på becccan.blogg.se
Men detta är en blogg om endast skönhet, mitt största intresse.
Kommer göra recensioner, skriva om favoriter, nya produkter jag testar osv.

Hoppas ni kommer gilla den! :)
RSS 2.0